Tillsammans får vi destinationer och företag att växa

Alla våra produkter och lösningar utgår från tron på att det bästa innehållet kommer ifrån källan. När den som kan ett besöksmål eller en destination bäst är den som beskriver det, blir upplevelsen autentisk och genuin. Därför kan du som organisation eller företag använda Basetool som nav för din information mot olika målgrupper och i olika digitala kanaler. Din destination och ditt företag i kombination med Basetools plattform blir en stark upplevelse, före, under och efter gästens besök.

Förenar och kommunicerar

Basetool är ett ekosystem för destinationens digitala marknadsföring. En del av en destinationsutveckling där faktiskt alla kan vara med. Våra produkter hänger ihop och alla funktioner är utvecklade i syfte att systematisera och förenkla arbetet. Oavsett hur du vill jobba inom besöksnäringen så finns lösningen och verktygen i Basetool.

Decentraliserar

Företagen på destinationen uppdaterar, marknadsför och administrerar själva sitt utbud och organisationen godkänner det som ska publiceras i kanalen. En garanti för ständigt aktuell och kvalitetssäkrad information. Samverkan mellan turismnäringens alla aktörer blir starkare och rollfördelningen tydligare.

Digitaliserar

Digitalt kan en besökare nå din destination och ditt företag dygnet runt. Upplevelsen förstärks och förenklar resan, både innan och väl på plats. Basetools infrastruktur och funktioner innebär nya affärsmöjligheter, nya sätt att jobba med kunder och nya sätt att organisera din verksamhet.

Bygger relationer

Destinationsutveckling kräver tydliga målbilder, helhetssyn och samspel. Mellan offentlig verksamhet och näringsliv och mellan dess besökare. Alla är beroende av varandra. Basetool har funktionerna som krävs för att kommunicera, informera och skapa delaktighet.

En destination är en kedja av upplevelser - här ser du några av alla upplevelser som skapar minnen just nu

Publicerat innehåll på Basetool
377
Senaste veckan
Visning med provsmakning i bryggeriet

Västsidan Evenemang

Visning med provsmakning i bryggeriet

Marstrand Evenemang

JULSPELET i Västra Ryds kyrka

Östergötland Evenemang

Bokcirkel: En av dessa morgnar ska du stiga upp sjungande

Vallentuna Evenemang

Hela 2525 företag har publicerat 7575 anledningar att stanna i Sverige. Besöksnäringen är fantastisk.

Destinero - Som Spotifys spellistor men för besöksmål och destinationer

Här har vi löst ett av besöksnäringens stora problem, att snabbt och enkelt dela skräddarsydda tips till besökare. Istället för att dras med tryckta kartor, broschyrer och post-it lappar och svara på samma frågor i receptioner, på cafeer och turistbyråer kan du i Destinero skapa snygga och överskådliga listor med dina bästa besökstips, komplett med evenemang, kartor, öppettider och bilder, och på några sekunder delar du dem med dina besökare digitalt.

Gör din egen lista

Lär dig av de bästa - våra kunder

- En modern webbplats ska vara dynamisk och i ständig utveckling. Vi har jobbat för att besökar-
upplevelsen ska bli mer visuell, ha mer känsla och betydligt större bildutsnitt än tidigare. När jag såg Basetool Destination Web föll allt på plats, det här var exakt vad vi ville ha.

— Anders Kihl, marknadsförare digitala medier på BoråsBorås AB

Tack vare vårt val att låta företagen själva administrera sina konton har vi ökat det totala utbudet av kvalitativa produkter på vår hemsida samt fått bättre kontakt med aktörerna i regionen.

— Hanna Månsson, webbstrateg, Visit Östergötland

Vi har använt Basetool® i många år och är väldigt nöjda med det som system, därför var det inte svårt att välja Basetool Destination Web, som ju bygger på Basetool. Vi har tre separata webbplatser med egna identiteter och det är viktigt att dom fungerar fristående med egna adresser, samtidigt som de har en tydlig koppling till varandra. Basetool Destination Web löser det på ett smidigt sätt.

— Heidi Fondell, kommunikatör Kungsbacka Kommun

Nyhetsbrevet med kunskap, tips och uppdateringar som lyfter din destination!

Prenumerera & ta del av bra artiklar, lärorika poddavsnitt, smarta tips och produktuppdateringar.

Är du redo att komma igång? Ta kontakt eller skapa ett konto.