Nystart!

Vi bygger om vår hemsida under de närmsta dagarna. De flesta funktionerna fungerar som vanligt men vissa saker kommer vara i limbo tillfälligt. Men misströsta inte. Det kommer bli fint, om bara en liten stund. 

En destination är en kedja av upplevelser - här ser du några av alla upplevelser som skapar minnen just nu.

Publicerat innehåll på Basetool
457
Senaste veckan
Målgång "En svensk läsklassiker2

Tjörn Evenemang

Lidingös ungdomar ställer upp för krigets offer

Upplev Lidingö Evenemang

Konstsamtal – två kritiker om ett verk: Sjöstjärna

Kungsbacka Evenemang

Bad, fiske och vandring kring sjön Lygnern

Kungsbacka Verksamhet

Hela 2541 företag har publicerat 7896 anledningar att stanna i Sverige. Besöksnäringen är fantastisk.

Förenar och kommunicerar

Basetool är ett ekosystem för destinationens digitala marknadsföring. En del av en destinationsutveckling där faktiskt alla kan vara med. Våra produkter hänger ihop och alla funktioner är utvecklade i syfte att systematisera och förenkla arbetet. Oavsett hur du vill jobba inom besöksnäringen så finns lösningen och verktygen i Basetool.

Decentraliserar

Företagen på destinationen uppdaterar, marknadsför och administrerar själva sitt utbud och organisationen godkänner det som ska publiceras i kanalen. En garanti för ständigt aktuell och kvalitetssäkrad information. Samverkan mellan turismnäringens alla aktörer blir starkare och rollfördelningen tydligare.

Digitaliserar

Digitalt kan en besökare nå din destination och ditt företag dygnet runt. Upplevelsen förstärks och förenklar resan, både innan och väl på plats. Basetools infrastruktur och funktioner innebär nya affärsmöjligheter, nya sätt att jobba med kunder och nya sätt att organisera din verksamhet.

Bygger relationer

Destinationsutveckling kräver tydliga målbilder, helhetssyn och samspel. Mellan offentlig verksamhet och näringsliv och mellan dess besökare. Alla är beroende av varandra. Basetool har funktionerna som krävs för att kommunicera, informera och skapa delaktighet.

Destinero - Som Spotifys spellistor men för besöksmål och destinationer

Här har vi löst ett av besöksnäringens stora problem, att snabbt och enkelt dela skräddarsydda tips till besökare. Istället för att dras med tryckta kartor, broschyrer och post-it lappar och svara på samma frågor i receptioner, på cafeer och turistbyråer kan du i Destinero skapa snygga och överskådliga listor med dina bästa besökstips, komplett med evenemang, kartor, öppettider och bilder, och på några sekunder delar du dem med dina besökare digitalt.

Gör din egen lista

Lär dig av de bästa - våra kunder

- En modern webbplats ska vara dynamisk och i ständig utveckling. Vi har jobbat för att besökar-
upplevelsen ska bli mer visuell, ha mer känsla och betydligt större bildutsnitt än tidigare. När jag såg Basetool Destination Web föll allt på plats, det här var exakt vad vi ville ha.

— Anders Kihl, marknadsförare digitala medier på BoråsBorås AB

Tack vare vårt val att låta företagen själva administrera sina konton har vi ökat det totala utbudet av kvalitativa produkter på vår hemsida samt fått bättre kontakt med aktörerna i regionen.

— Hanna Månsson, webbstrateg, Visit Östergötland

Vi har använt Basetool® i många år och är väldigt nöjda med det som system, därför var det inte svårt att välja Basetool Destination Web, som ju bygger på Basetool. Vi har tre separata webbplatser med egna identiteter och det är viktigt att dom fungerar fristående med egna adresser, samtidigt som de har en tydlig koppling till varandra. Basetool Destination Web löser det på ett smidigt sätt.

— Heidi Fondell, kommunikatör Kungsbacka Kommun

Nyhetsbrevet med kunskap, tips och uppdateringar som lyfter din destination!

Prenumerera & ta del av bra artiklar, lärorika poddavsnitt, smarta tips och produktuppdateringar.

Är du redo att komma igång? Ta kontakt eller skapa ett konto.