mars 31, 2020

Den digitala Roslagsleden gör planeringen effektiv och lyfter företagen

Visit Roslagen har utvecklat en digital karta för Roslagsleden med inspiration och information för hela leden. Den digitala kartan ska göra det lättare och roligare att planera sin vandringsupplevelse. Till skillnad från den fysiska kartans begränsningar presenteras här en stor mängd fakta om intressanta platser, boenden, sevärdheter och upplevelser. Innehållet kan också uppdateras allteftersom för att alltid vara aktuellt och relevant.

mars 26, 2020

Gör tvärniten till utvecklingsmöjlighet - del 1

Rubriken är provocerande, jag vet. Men det kommer en vardag igen, förr än vi anar. Men den vardagen kommer inte se ut som den gamla. Resande och semestrande blir annorlunda. För att vara förberedda kan vi som företagare och destinationsutvecklare ägna den kommande tiden åt utveckling.

mars 16, 2020

Vad händer med turismen nu då?

Samtalsämnet som dominerar alla samtal just nu, Coronaviruset, förväntas få en monumental påverkan på besöksnäringen. Det är alla överens om, men om vi bortser från det akuta läget just nu och funderar på vad som kommer ske på lite sikt så finns det ett antal frågor att fundera kring för oss som på olika sätt arbetar med besöksnäringen. Vad händer med de internationella besökarna och hur agerar svenskarna i planeringen av sina kommande ledigheter under året? Vi kan naturligtvis inte veta säkert men vi kan sia om vad som kommer ske.