april 20, 2019

Destinero - Som Spotifys spellistor men för besöksmål och destinationer

Tänk på alla de gånger du fått frågan; Vad skulle du rekommendera? Tänk om du på ett snabbt sätt kunde svara och bara inom några sekunder se till att din gäst har alla dina tips med karta, öppettider och namn i sin telefon. Det kan du.

Destinero löser ett av besöksnäringens stora problem, att snabbt och enkelt dela skräddarsydda tips till besökare. I åratal har vi dragits med tryckta kartor, broschyrer och post-it lappar i receptioner, på cafeer och turistbyråer. Det behövs inte längre. Med Destinero skapar och uppdaterar du överskådliga listor med dina bästa besökstips, komplett med evenemang, kartor, öppettider och bilder, och på några sekunder delar du dem med dina besökare digitalt. Man skulle kunna säga att Destinero är som Spotifys spellistor men för besöksmål. Du gör listor med de besöksmål du gillar mest och delar dem med dina besökare. Att skapa och dela listor kostar ingenting men ger mycket tillbaka. Oavsett om du vill utveckla en liten plats eller en hel region till en attraktiv destination, är Destinero vara verktyget som sammankopplar flera upplevelser som tillsammans blir reseanledningar som lockar besökare.

Med listan kan besökaren enkelt planera sina besök. Det kan handla om topplistan för en barnfamilj under en helg på Marstrand, dina bästa tips till ett amerikanskt pensionärspar som ska besöka Stockholm, eller guiden till Borås street art. Allting presenterat direkt i telefonen, surfplattan eller på datorn på svenska eller engelska.

Titta hur andra skapat listor med sina guldkorn och kom igång du också.