Med Destinero släpper du lös kraften i hela din destination.

Oavsett om man vill utveckla en liten plats, en hel region eller ett känt utflyktsmål till en attraktiv destination, är Destinero verktyget som sammankopplar flera upplevelser som tillsammans blir reseanledningar som lockar besökare. När vi lyckas bygga ett ekosystem som väver samman aktörer och upplevelser på en plats och sätter den kunskapen i händerna på besökaren blir upplevelserna starka och besökarna stannar längre.

Destinero

Med Basetools plattform som bas har vi utvecklat Destinero, som löser ett av besöksnäringens stora problem, att snabbt och enkelt dela skräddarsydda tips till besökare. Tänk dig Spotifys spellistor, men ersätt artister med platser och låtar med besöksmål. I åratal har vi dragits med tryckta kartor, broschyrer och post-it lappar på turistbyråer och i hotellreceptioner. Inte nu längre. I Destinero skapar du överskådliga listor med dina bästa besökstips, med evenemang, kartor, öppettider och bilder, och på några sekunder delar du dem med dina besökare, direkt i deras telefon.

Dela dina bästa tips

Destinero Point

Destinero är ett sätt att förbättra servicen gentemot besökarna. Vill man höja upplevelsen ytterligare har Basetool utvecklat den fysiska infokiosk-lösningen Destinero Point som passar utmärkt på utvalda InfoPoints.

Oavsett om man vill utveckla en hel region eller en liten plats till en attraktiv destination, kan Destinero vara verktyget som sammankopplar flera upplevelser som tillsammans blir reseanledningar som lockar besökare. När vi lyckas bygga ett ekosystem som väver samman aktörer och upplevelser på en plats och sätter den kunskapen i händerna på besökaren blir upplevelserna starka och besökarna stannar längre.

Dina bästa tips

Handplockade tips om just det besökaren är intresserad av. Direkt i telefonen. 

Locka fler besökare till din destination

Prata med en av våra experter för att ta reda på hur Basetool kan hjälpa din verksamhet och plats att locka fler besökare.

I Basetool byggs digitala destinationer

Plattformar där företag, verksamheter, organisationer och destinationer kan medverka, synas och samarbeta

Före, under och efter besöket

Lyft era upplevelser, evenemang och besöksmål från det att besökaren börjar söka till att de lämnar din plats

Destinationer är kedjor av upplevelser

Utnyttja styrkan i allt din plats har att erbjuda

Kontakta våra experter

Tack för din förfrågan.
Vi återkommer till dig så snart vi bara någonsin kan.