FAQ

Varför Basetool?

Därför att Basetool är en svensk plattform. Specifikt utvecklad och anpassad för besöksnäringens behov. Basetool är ett ekosystem för destinationens och företagens digitala marknadsföring. En destinationsutveckling där alla kan vara med.

Varför välja Basetool istället för att utveckla något eget?

Därför att Basetool redan finns, plattformen är fylld med alla funktioner besöksnäringen behöver. Här finns kopplingar till bokning, sociala medier och lokaltrafiken. Analys och statistik, språkstöd, egen bildbank och möjlighet att kommunicera med övriga aktörer på destinationen. Med andra ord - det är bara att köra igång.

På vilket sätt kan Basetool förenkla mitt arbete?

Basetools administration är enkel - på kort tid skapar du nya erbjudanden som direkt når ut till dina kunder. Är du delaktig på flera webbplatser så uppdateras samtliga med din nya information. Arbeta när du vill och var du vill - Basetool fungerar både på datorn och i mobilen.

Vad tjänar jag på att använda Basetool?

Ta kontroll över din egen marknadsföring och spara tid och pengar. Effektiv marknadsföring genom Basetool ger fler besökare och kunder, vilket ger dig mer affärer. Dessutom erbjuder vi en support av världsklass.

Fungerar Basetool mot den utländska marknaden?

Alla Basetoolprodukter har fullt språkstöd. Förutom att man kan spegla Basetoolinnehållet för valt språk så kan man även anpassa språkversionerna så att dom passar aktuell marknad och målgrupp.

Jag har fler frågor