Paketlösningar för dig som vill locka fler besökare

Vi har paketlösningar som passar allt ifrån den lilla verksamheten som vill lyfta fram sitt erbjudande och plats, till den stora destinationen & destinationsorganisationen som vill bygga ett ekosystem för samverkan i marknadsföring och service. Våra produkter är utvecklade för besöksnäringen och har just de funktioner du behöver. Med färdigutvecklade produkter till slagfärdiga priser kommer du snabbt igång.
 
Och när du behöver hjälp, finns vi med dig, hela vägen i mål.

Locka fler besökare till din destination

Prata med en av våra experter för att ta reda på hur Basetool kan hjälpa din verksamhet och plats att locka fler besökare.

I Basetool byggs digitala destinationer

Plattformar där företag, verksamheter, organisationer och destinationer kan medverka, synas och samarbeta

Före, under och efter besöket

Lyft era upplevelser, evenemang och besöksmål från det att besökaren börjar söka till att de lämnar din plats

Destinationer är kedjor av upplevelser

Utnyttja styrkan i allt din plats har att erbjuda. När flera reseanledningar kombineras stannar besökaren längre

Kontakta våra experter

Tack för din förfrågan.
Vi återkommer till dig så snart vi bara någonsin kan.

Support som väntar på att få hjälpa dig

Vår personliga och tillgängliga support finns här för att hjälpa dig med alla dina frågor. Du kan kan alltid maila eller ringa till oss på Basetoolsupporten - hos oss får du nämligen svar direkt! Vi tycker inte några frågor är för stora eller för små och du blir alltid vänligt bemött av kunnig supportpersonal. VÄLKOMMEN.

Vill du själv söka svaret på din fråga så kan du gärna gå till supportsidorna där vi listat de vanligaste frågorna vi får.

Till supportsidorna

Konsultarbete

Vi har arbetat med digitala lösningar för besöksnäringen i 15 år. Vår långa erfarenhet av besöksnäringen i kombination med den kraft som finns i Basetool-plattformen, gör oss unika som leverantör. Komplicerade samband har enkla lösningar för dig som användare. Behöver du hjälp med att hitta lösningen på din utmaning hjälper vi dig. Förutom teknisk utveckling kan vi hjälpa dig med strategier för struktur och innehåll, utbildningar, inspirationsföreläsningar och workshops.

Kontakta Basetool