Vårt paket: Destinationen

Bygg din destination digitalt

* Plattform för varumärkesbyggande
* Lyft alla verksamheter på din plats
* Sammanlänka dig med andra populära besöksmål i din närhet
* Öka flödet av besökare
* Öka din lönsamhet

För destinationer med flera innehållsskapare och flera verksamheter, som vill växa enskilt och tillsammans. 

Innehåll och pris

Här utnyttjar ni styrkan av att synas tillsammans och stärker upplevelsen av ett gemensamt destinationsvarumärke som lockar fler besökare. Drivs ofta av ett besöksmål som utgör en av destinationens reseanledningar.
I vårt paket "Destinationen" ingår:

* Destinationshemsida
* Användarkonton i Basetool
* Företagskonto och licens i Basetool
* Kartlösning
* Evenemangshantering
* Listning av paket & erbjudanden
* Destinero
* Eventuellt Destinero Points

Komponenterna ovan ska ses som ett grundförslag. Basetool har ett 100-tal olika komponenter som kan adderas för att skapa den perfekta lösningen för varje kund.

Vårt paket "Destinationen" har en etablerings och uppstartskostnad runt 30 000 - 70 000 kronor och en årlig förvaltnings- och utvecklingskostnad om 10 000 - 30 000 kronor.
Vår prismodell beror på ett par faktorer som är specifika för din verksamhet och din organisation, tag kontakt med oss för ett affärsförslag och offert.

Kontakta oss för offert

Marstrands Havshotell är en destination

Marstrands Havshotell har byggt hela sin digitala närvaro på Basetools plattform. Här arbetar man med innehåll, kampanjer, evenemang och paket i plattformen och publicerar dem i en rad olika kanaler. Basen är den egna hemsidan men hotellet publicerar också sitt innehåll på destinationsorganisationens hemsida www.marstrand.se och i Destinero.
I hotellets reception står också flera Destinero Points som är den digitala besöksservicen som ersätter den gamla turistinformationen.
Många av hotellets aktiviteter används också av andra aktörer i närheten, på samma sätt som hotellet lyfter in andra aktörers innehåll i sina egna kanaler. Allt för att skapa fler och starkare reseanledningar till Marstrand. Allt detta görs enkelt och effektivt i Basetool.

Inspireras av Marstrands Havshotell

Bygg din digitala destination

I Basetools plattform skapar du din kommunikation, dina erbjudanden och visar din verksamhet. Innehållet visas i din destinations digitala kanaler och i destinero.com. Destinero är Basetools kostnadsfria digitala besöksservice där du skapar listor med din destinations bästa upplevelser, evenemang och besöksmål. Basetool kan administreras både från desk top och mobil.

Locka fler besökare till din destination

Prata med en av våra experter för att ta reda på hur Basetool kan hjälpa din verksamhet och plats att locka fler besökare.

I Basetool byggs digitala destinationer

Plattformar där företag, verksamheter, organisationer och destinationer kan medverka, synas och samarbeta

Före, under och efter besöket

Lyft era upplevelser, evenemang och besöksmål från det att besökaren börjar söka till att de lämnar din plats

Destinationer är kedjor av upplevelser

Utnyttja styrkan i allt din plats har att erbjuda

Kontakta våra experter

Tack för din förfrågan.
Vi återkommer till dig så snart vi bara någonsin kan.