Digital besöksservice som avlastar och guidar

Med Destinero och vår fysiska skärm Destinero Point kan du bli navet för kunskap om din plats. Genom en tekniskt sömlös process överförs din kunskap till besökarens telefon som tar kunskapen med sig till dina smultronställen.

Destinero är skapat för mötesplatser som vill locka besökare genom att utveckla en attraktiv besöksservice där digitalt innehåll är en grundsten.

Stockholm Archipelago använder Destinero Point

Destinero Point är vår digitala besöksservice, eller vår digitala concierge. Lösningen som ersätter turistinformationen eller avlastar din hotellreception.

Läs mer om Destinero

Innehåll och pris

I vårt paket "Digital besöksservice" ingår:

* Destinero
* Destinero Point

Destinero är gratis att använda för såväl privatpersoner som företag.
Vill man investera i en fysisk lösning som gör platsen till navet för kunskap om destinationen rekommenderar vi en Destinero Point.
Vill man investera i den fysiska infokiosk-lösningen Destinero Point som passar utmärkt på utvalda InfoPoints rekommenderar vi att du kontaktar oss för en offert på den storlek på skärm som passar just dig.

Prisspannet på Destinero Point ligger mellan 40 000 - 60 000 kronor.

Vår prismodell beror på ett par faktorer som är specifika för din verksamhet och din organisation, tag kontakt med oss för ett affärsförslag och offert.

Kontakta oss för offert

Bygg din digitala destination tillsammans med hela näringen

I Basetools plattform skapar du din kommunikation, dina erbjudanden och visar kraften i hela din destination och dina subdestinationer. Innehållet visas i din destinations digitala kanaler, i företagens kanaler, i subdestinationernas kanaler och i destinero.com. Destinero är Basetools kostnadsfria digitala besöksservice där du skapar listor med din destinations bästa upplevelser, evenemang och besöksmål. Basetool kan administreras både från desk top och mobil.

Locka fler besökare till din destination

Prata med en av våra experter för att ta reda på hur Basetool kan hjälpa din verksamhet och plats att locka fler besökare.

I Basetool byggs digitala destinationer

Plattformar där företag, verksamheter, organisationer och destinationer kan medverka, synas och samarbeta

Före, under och efter besöket

Lyft era upplevelser, evenemang och besöksmål från det att besökaren börjar söka till att de lämnar din plats

Destinationer är kedjor av upplevelser

Utnyttja styrkan i allt din plats har att erbjuda

Kontakta våra experter

Tack för din förfrågan.
Vi återkommer till dig så snart vi bara någonsin kan.