Vårt paket: Upplevelsen

* Syns på fler ställen
* Visa dina evenemang
* Topplistor med populära besöksmål nära dig
 
För dig som driver en liten verksamhet och vill locka fler besökare. 

Innehåll och pris

Du inser att det är viktigt att synas tillsammans med andra verksamheter som lockar besökare. Genom att visa upp ditt erbjudande i ett sammanhang tillsammans med andra blir reseanledningarna fler och besökarna stannar längre.

I vårt paket "Upplevelsen" ingår:
* Användarkonto i Basetool
* Företagskonto och licens i Basetool
* Destinero
Vårt paket "Upplevelsen" startar från 100 kr/månad

Vår prismodell beror på ett par faktorer som är specifika för din verksamhet och din organisation, tag kontakt med oss för en skarp prisuppgift.

Kontakta oss för pris

Bygg din digitala destination

I Basetools plattform skapar du din kommunikation, dina erbjudanden och visar din verksamhet. Innehållet visas i din destinations digitala kanaler och i destinero.com. Destinero är Basetools kostnadsfria digitala besöksservice där du skapar listor med din destinations bästa upplevelser, evenemang och besöksmål. Basetool kan administreras både från desk top och mobil.

Du sparar tid

Vårt mål är att ge dig ett så effektivt marknadsföringsverktyg som möjligt. Med enkel hantering av din kommunikation, evenemang och erbjudanden kan du lägga mer tid på att möta din kund & besökare.

Bygger relationer

Att samverka och bygga relationer mellan företag och organisationer är oerhört värdefullt. Basetools infrastruktur och funktioner skapar delaktighet mellan turism- och besöksnäringens alla aktörer. Tillsammans blir vi starkare.

Support & utbildning

Basetool är dina resurser i produktutvecklingen. I det praktiska arbetet ser vi närheten till besökaren som en nyckelfaktor. Därför är vi övertygade om att företag och verksamheter ska administrera sin egen information, eftersom de helt enkelt har bäst kunskap om sitt utbud och sin plats.

Marstrands bästa badupplevelser

På skärgårdsön Marstrand finns inte bara härliga restauranger och hotell. Här finns några av västkustens finaste badplatser. Marstrands företagarförening har skapat listor i Destinero som guidar besökarna till dessa pärlor.

Västkustens blåaste bad

Locka fler besökare till din destination

Prata med en av våra experter för att ta reda på hur Basetool kan hjälpa din verksamhet och plats att locka fler besökare.

I Basetool byggs digitala destinationer

Plattformar där företag, verksamheter, organisationer och destinationer kan medverka, synas och samarbeta

Före, under och efter besöket

Lyft era upplevelser, evenemang och besöksmål från det att besökaren börjar söka till att de lämnar din plats

Destinationer är kedjor av upplevelser

Utnyttja styrkan i allt din plats har att erbjuda

Kontakta våra experter

Tack för din förfrågan.
Vi återkommer till dig så snart vi bara någonsin kan.