Background Image

Förstärkning av vårt team

december 17, 2018

I augusti tillträdde Johan Wendels som ny VD för Basetool. Med sina erfarenheter från startups och många roller som konsult i näringslivet, ska Johan bidra med ökat fokus på Basetool som en effektiv plattform för besöksnäringens digitalisering.

“Jag är glad över möjligheten att ansluta till detta team av kompetenta och erfarna kollegor. Basetool är redan en imponerande plattform för marknadsföring av destinationer och utbud. Den fortsatta och nödvändiga digitaliseringen av branschen är en utmaning för både mindre aktörer och stora organisationer. En viktig strategi för Basetool är att förenkla och automatisera den utmaningen till framgångsrika resultat för våra kunder.”

 Företagets grundare och innovatör Knut Bergsten kommenterar:

“Att vi nu förstärker företaget med en ny VD är en viktig del i vår satsning framåt, inte minst kan jag och utvecklingsteamet ägna mer kraft åt att utveckla Basetools funktioner och tjänster. Vi bygger vidare på den decentraliserade samverkansmodellen mellan företag och organisationer, som är grunden för en hållbar och stark besöksnäring."