Background Image

Nyheter

Feature Image
Förstärkning av vårt team

I augusti tillträdde Johan Wendels som ny VD för Basetool. Med sina erfarenheter från startups och många roller som konsult i näringslivet, ska Johan bidra med ökat fokus på Basetool som en effektiv plattform för besöksnäringens digitalisering.

Feature Image
Rätt karta för rätt ändamål

Basetool Maps är framtagen med en specifik målsättning - att ge besökarna bästa tänkbara information om leder, turistiskt utbud och intressepunkter presenterat på en karta. Vi berättar varför Basetool Maps är ett perfekt komplement till destinationswebbplatsen.

Feature Image
Visit Östergötland satsar på turistföretagen

Vårt uppdrag är att skapa en attraktiv turismwebblats som lockar besökare till Östergötland. Företagens delaktighet är oerhört viktig och vår ambition är att underlätta för dem hur de kan exponeras på webben, säger Hanna Månsson, webbansvarig på Visit Östergötland.

Feature Image
Kungsbacka Turism väljer Basetool Destination Web

Kungsbackas nylanserade destinationswebbplats är fylld med inspiration och mängder av upplevelser. Även sajterna Fjärås Bräcka och Äskhults by, som är sammankopplade med visitkungsbacka.se, har lanserats i vår.

Feature Image
Basetools nya bildbeskärning med fokuspunkter

Nu när alla bilder visas på olika enheter i flera format så har beskärningsproblematiken växt sig allt större. Basetool® har lösningen.

Feature Image
Nu hostar vi Basetool på Amazon

Vi har flyttat till Amazon för ytterligare förbättringar av våra driftsmiljöer för att uppnå högre säkerhet och stabilare driftsmiljöer.

Feature Image
Basetool Evenemangsplanering

Evenemang är ofta en betydande reseanledning och en stark faktor för att utveckla en destination. Tillsammans med våra användare har vi utvecklat nya och bättre funktioner för evenemangsplanering.

Feature Image
Ett år med Göta kanal

Göta kanal, ett av Sveriges främsta besöksmål, har använt Basetool Destination Web för sin officiella webbplats i drygt ett år. Vi pratade med Emanuel Sjöberg, webbansvarig på Göta kanal, om hans tankar kring företagets webbsatsning.