Skapat för er vardag och nytta

Så här fungerar det

Om ni driver ett besöksmål, boende, restaurang, eller erbjuder upplevelser och tjänster eller arrangerar evenemang. Stort eller litet. För långväga gäster eller grannar i kvarteret. I naturen eller på en arena. Då vill ni naturligtvis nå ut med detta i rätt sammanhang. I Basetool erbjuds många sammanhang, särskilt för er som har verksamhet i Östergötland, där Visit Östergötland tillhandahåller en ny gemensam evenemangskalender "På gång" (fr o m januari 2021), de flesta kommuner har egna evenemangskalendrar och flera kommuner har även en så kallad destinationswebbplats. Här kan du se alla olika sammanhang som finns.

Det är enkelt att komma igång och att använda Basetool. Om ni redan har ett konto så loggar du in här. Är Basetool nytt för er så registrerar ni ett konto här och kan sedan ansöka om att publicera till kanalen "Östergötland".

Kom igång med Basetool 

 

Skapa ett evenemang i Basetool

 

Behöver ni ändå hjälp hittar du vårt supportmaterial och kontaktuppgifter till användarsupporten här

Om ni bedriver ideell verksamhet så kan vi erbjuda abonnemangsnivåerna Basic och Plus till reducerat pris, efter ansökan till oss på Basetool AB. Läs mer om detta här.