Registrera företag

Du som är kanalredaktör kan registrera och publicera Basetool Free företag.

Du hittar formuläret i Kanaladministration. Välj fliken Kanalfunktioner - Registrera företag.

I samband med att du registrerar företag lägger du till kontaktuppgifter, bild samt kartposition.

Vill företaget beskriva sin/sina verksamheter eller lägga till evenemang behöver de uppgradera till Basetool Basic.
För att företagen själva ska kunna hantera sin information behöver du lägga till dem som användare på företaget.

Uppgradera till Basetool Basic eller Basic Plus

Alt.1. När företaget ska står för abonnemangskostnaden.
Företaget loggar in på app.basetool.com och aktivera sitt konto. Därefter kommer de att kunna välja abonnemangsform och betala för den.

Alt.2. Sponsra företag - Ni står för abonnemangskostnaden.
Om du är kanaladministratör kommer du även se alternativet "Sponsra".
Klicka på "Hantera" och markera företaget som sponsrat. Spara.