Lägg till en företagsadministratör till ett befintligt företag

En person som ska bli företagsadministratör för ett befintligt företag i Basetool, registrerar sig själv på www.basetool.se.

Du som redan är administratör för ett företag kan därefter koppla ihop användaren med det aktuella företaget för att de ska få rättigheter att att administrera företagets innehåll.

Gör så här:

• Välj fliken "Administration".

• Klicka på "Företag" i menyn och välj "Användare/Roller".

• Klicka på "Lägg till användare".
    Sök upp och lägg till användaren genom att markera namnet i listan.
    Vid "Roll" väljer du "Företagsadministratör".

Den nya användaren är nu kopplad till företaget och kommer att nå allt innehåll under administrationsfliken nästa gång de loggar in.