Registrera dig och ditt företag

Gör så här för att registrera dig i Basetool.

1. Registrera dig och ditt företag

För att kunna använda Basetool behöver du registrera dig på www.basetool.se och skapa ett konto.
Klicka på knappen ”Registrera” och fyll i efterfrågade uppgifter.

2. Abonnemangsform

Välj den abonnemangsform som passar dig bäst.

3. Betalning

Har du valt Basetool Basic eller Basic Plus så ombeds du att fylla i hur du vill betala abonnemangskostnaden.
Fyll i efterfrågad information.

4.Skapa innehåll

Fyll i de texter och eventuella öppettider som gäller för dig.
Välj en kategori i listan som stämmer överens med den typ av verksamhet du har. t.ex. Boende, Mat & Dryck, Se & Göra.
Du kommer också behöva ladda upp en bild som helst ska ha minst 2000 pixlars bredd.

5.Publicering

Klicka på Publiceraknappen och välj i vilken kanal du vill synas.
Klicka på Publicera.

När du har publicerat din presentationssida ska den granskas och godkännas innan den visas publikt. Tänk på att det kan ta lite tid.

Tillbaka till Innehållsförteckning

Till Support - Basetool för företag