Registrera dig och ditt företag

Denna lathund hjälper dig att komma igång med att registrera dig för att du ska kunna skapa presentationssidor i Basetool.

Du som redan har ett inlogg till Basetool läs artikeln "Skapa sidor i Basetool".

1. Registrera dig och ditt företag

För att kunna skapa presentationssidor behöver både du och ditt företag vara registrerade i Basetool.
Klicka på knappen ”Registrera” högst upp till höger på sidan och fyll i efterfrågade uppgifter.

2. Välj kanal

Ditt företag ska nu kopplas till en kanal, dvs den webbplats där du vill att dina presentationssidor ska exponeras. Välj den eller de kanaler där du vill synas i från listan ”Tillgängliga kanaler”. Du kan också välja kanaler via ”Kanaler” i huvudmenyn (se bild nedan).

Vissa kanaler är privata vilket innebär att du måste invänta godkännande innan du kan publicera i dem.

3. Skapa presentationssidor

För att lägga till utbud väljer du "Innehåll" i menyn och där vilken typ av utbud du vill skapa, Verksamhet, Evenemang eller Paket/Erbjudanden. Klicka på "Lägg till..." och följ därefter instruktionerna.

När du skapar dina presentationssidor får du hjälp av frågetecken som finns vid varje rubrik i formuläret.

4.Publicering

När du har fyllt i efterfrågad information klickar du på "Till publiceringssidan" i vänstermenyn.

Klicka sedan på "Publicera" vid den/de valda kanalerna för att slutföra din publicering.

När du har publicerat din presentationssida ska den granskas och godkännas innan den visas publikt. Tänk på att det kan ta lite tid.