Kom igång

Gör så här för att registrera dig i Basetool.

1. Registrera dig och ditt företag

För att kunna använda Basetool behöver du registrera dig på www.basetool.se samt skapa ett konto.
Klicka på knappen ”Registrera” och fyll i efterfrågade uppgifter.

Därefter fyller du i kontouppgifter. Finns du med i Eniros företagsregister kommer de flesta uppgifter fyllas i automatiskt. Kontrollera uppgifterna.

2. Abonnemangsform

Välj den abonnemangsform som passar dig bäst.

3. Betalning

Har du valt Basetool Basic eller Basetool Plus kan du välja om du vill betala abonnemangskostnaden med kort eller faktura.

4. Skapa innehåll

Fyll i de texter och eventuella öppettider som gäller för dig.
Välj en kategori i listan som stämmer överens med den typ av verksamhet du har. t.ex. Boende, Mat & Dryck, Se & Göra.
Du kommer också behöva ladda upp en bild som helst ska ha minst 1920 pixlars bredd.

5. Publicering

Klicka på Publiceraknappen och välj i vilken kanal du vill synas.
Klicka på Publicera.

När du har publicerat din presentationssida ska den granskas och godkännas innan den visas publikt. Tänk på att det kan ta lite tid.