Så här kommer du igång med Basetool

För att kunna publicera evenemang till en eller flera kalendrar krävs att du har ett personligt konto i Basetool och med det skapar ett företag som du sedan använder för att skapa dina presentationer. Vi kommer att hjälpa er. 

Följ denna guide för att komma igång

  1. Skapa ett personligt konto i Basetool. Det är av stor vikt att det blir ett personligt konto så vi kan kontakta er och hjälpa er komma igång i Basetool.
    Klicka här för att komma till sidan för att registrera ett nytt konto.

     

  2. När du väl har skapat kontot i Basetool och är inloggad är det dags att registrera företaget som evenemangen och presentationerna ska vara kopplade till. Fyll i formuläret och ditt företag är registrerat. Har du några frågor om något i formuläret så hör av dig till oss. 


  3. Efter att företaget är registrerat ska du ansöka om medlemskap i kanalen Västmanland under "Tillgängliga kanaler" 
  4. Skriv ett meddelande om att du vill kunna publicera innehåll i Västmanland och klicka på "Ansök"
  5. Innan du kan börja publicera evenemang måste vi godkänna företaget. Vi kan komma att kontakta dig för eventuella frågor. Godkännandet kan ta upp till 24 timmar. 


Har du några frågor om att komma igång? 
Vi hjälper dig att komma igång, vi kommer att kontakta dig och se till att du får en flygande start in i Basetool. Annars är du välkommen att höra av dig till oss på telefon: 031-7881520 eller skicka ett e-post till support@basetool.se